Spellcast

Ben jij helemaal gek van tovenarij, magische drankjes en toverstokken? Dan is het Spellcast videoslot echt iets voor jou. Het is een videoslot wat 20 verschillende winlijnen heeft en het is uiteraard de bedoeling om zoveel mogelijk dezelfde symbolen op dezelfde winlijn te krijgen. Hoe hoger het aantal van dezelfde symbolen is, hoe hoger de uitbetaling zal zijn. Het is ook nog mogelijk om gebruik te maken van verschillende bonussen en bestaat er zelfs een jackpot.

Werking van het Spellcast spel
Het videoslot heeft 14 verschillende symbolen, van spelkaarten vanaf de aas tot en met 9 tot aan de Magic Wand en Potion. Het winnende symbool is in dit geval „the Wizard”. Dit symbool wordt vooral ingezet worden om van elk ander symbool een winnende combinatie te vormen oftewel the wild.

Dan is er ook nog de Crystal Ball en dit is de scatter van dit videoslot. Wanneer dit symbool zelfs 3, 4 of 5 keer voorkomt in een beurt ontvangt de speler gratis ‘spins’. Wanneer er tijdens zo’n gratis draai wat gewonnen wordt zal het uit te keren bedrag met 3 vermenigvuldigd worden. De gratis ‘spins’ kunnen daarmee een zeer hoge uitkering opleveren, wanneer er een winnende combinatie mee wordt gedraaid.

Jackpot, gratis spins en wilds
De jackpot bedraagt 10.000 munten en er wordt uitgekeerd wanneer je de Wizard-symbool vijf keer voorkomst in een geselecteerde winlijn. Daarnaast zal deze jackpot vermenigvuldigd worden met het gekozen Bet level. Wanneer het winnende symbool vier keer voorkomt in een winlijn, zal er tevens worden uitgekeerd. In dat geval gaat het om de op één na hoogste prijs: 2.500 coins.

Het videoslot beschikt over een scattersymbool dat herkenbaar is aan de afbeelding van de glazen bol. Twee glazen bollen leveren direct scatterwinst op tot een maximum van 500 munten als er vijf glazen bollen op de rollen verschijnen. Drie of meer glazen bollen zorgen voor vijftien free spins.

De winsten van de gratis spelronde zullen verdriedubbeld worden. In het spel van het videoslot Spellcast komt de wild voor als de afbeelding van de tovenaar. Twee van deze afbeeldingen zorgen voor een wildwinst van tien munten en vijf tovenaars op de rollen leveren 10.000 munten op.

De tovenaar kan daarnaast alle symbolen in het spel vervangen met uitzondering van de glazen bol. Bij een winnende combinatie van symbolen met daarin het symbool van de tovenaar zullen de winsten worden verdubbeld. De hoogste winst per winlijn zal dan voor uitbetaling in aanmerking komen.

You may also like...