Scarface

Wie kent de populaire film Scarface nu niet? Het is de legendarische film met Antonio Montana als hoofdrolspeler vormt de basis van dit videoslot. Maar naast Tony speelt ook Manolo ‚Manny’ Ribera een belangrijke rol op de afbeeldingen van deze gokkasten. Daarnaast vindt je ook speciale functies zoals de gratis spins, bonusgame en de nudge spin. Natuurlijk speelt de stacked wild een zeer belangrijke rol bij deze functie en dat maakt het één van de meest winstgevende videoslots.

Nudge wild, gratis spins en de bonusgame
In het videoslot komen drie verschillende stacked wilds voor en een stacked wild kan alle andere symbolen vervangen, met uitzondering van een andere wild natuurlijk. Bij een gedeeltelijke stacked wild op de rollen, zal deze als Scarface wild functioneren.

Als er op rol twee een stacked wild verschijnt, zal deze de nudge spins activeren. Gedurende de nudge spins zal de nudge wild een plekje zakken en draaien de andere rollen opnieuw. De winsten zijn van toepassing als er sprake is van een combinatie van links naar rechts op een inzetlijn. Daarbij wordt de hoogste winst uitbetaald.

Dan zijn er natuurlijk ook altijd nog de gratis spins. Wanneer je op rol vier een volledige stacked wild krijgt, dan zullen er 15 gratis spins geactiveerd worden. Indien je de gratis spins speelt zal elke winst verdrievoudigd worden. Mocht er tijdens de free spins weer een volledige stacked wild op rol vier verschijnen, dan worden er vijftien extra gratis spins gegeven.

De bonusgame zal op het moment dat er een volledige stacked wild op de derde rol verschijnt geactiveerd worden. De moordenaars zijn de kapitale villa van Tony binnengedrongen, maar Tony geeft zich natuurlijk niet zo makkelijk gewonnen. In de bonusgame moet je Tony Montana beschermen tegen zijn vijanden. Elke vijand die je doodt tijdens de bonusgame zal je extra munten opleveren.

Muntwaarde en inzetniveau
Voor het spelen op het videoslot Scarface is een minimale muntwaarde van 0,01 euro vereist. De hoogte van de muntwaarde is variabel in te stellen tot maximaal 0,50 euro. Er zijn tien inzetniveaus beschikbaar, die eveneens naar eigen voorkeur ingesteld kan worden. Het is bij dit spel niet mogelijk om het aantal winlijnen aan te passen.

Al met al is Scarface een videoslot wat boordevol actie zit. Met de speciale functies en het bonusgame heb je heel veel kans op dikke winsten. Daarnaast is het voor alle Scarface liefhebbers natuurlijk hét videoslot om te spelen.

You may also like...