Pacific Attack

Wie kent het spel zeeslag nu niet? Het is een klassiek fruitautomaat over de Tweede Wereldoorlog. Dit was een van de inspiraties voor de Pacific Attack online slot machine. Daarnaast waren namelijk ook de veldslagen in de Grote Pacific een bron van inspiratie voor deze online slot machine. Er zitten in deze online slot machine vele mogelijkheden om gratis spins te krijgen en om een bonus ronde te spelen. Een spel wat je de kans geeft om tot driehonderd duizend munten in het hoofdspel te winnen en tot tweehonderdvijftig duizend credits in het bonus spel. De Pacific Attack online slot machine is een slot machine die je zeker niet mag overslaan. Zeker niet als je mooie en grote prijzen wilt winnen.

De Pacific Attack online slot machine kent vijf wielen en heeft vijftien win lijnen. Er zijn volop wild symbolen en scatter symbolen weer te vinden in het spel. Ook is er een bonus spel. Je kunt zelf de muntwaarde bepalen als je een ronde speelt bij deze slotmachine. Ook kun je bepalen op welk niveau en met hoeveel munten je speelt. Je kunt in totaal maximaal driehonderd credits inzetten per ronde. Per lijn wordt er trouwens alleen de hoogste winst uitbetaald. En dat is natuurlijk de winst die je graag wilt maken!

Als je de free spins mag starten bij de online slotmachine Pacific Attack dan kun je mooie prijzen winnen. En de prijzen worden zelfs verdrievoudigd bij de Pacific Attack online slotmachine tijdens de free spins.
Als je drie of meer bonus symbolen ziet op een inzetlijn dan start het bonus spel. Je kunt dan volop aan de slag om de mooiste bonussen in de wacht te slepen. Dit doe je door andere slagschepen te laten zinken.

Het eskader gevechtsvliegtuigen bombarderen verschillende vloten in de eerste fase. Hierna kunt u een specifiek vliegtuig kiezen om een slagschip te bombarderen. Ook kunt u een specifiek doel selecteren om te laten bombarderen. Al met al zijn er verschillende elementen bij de online slot machine Pacific Attack waardoor je deze zeker eens moet bezoeken. We weten zeker dat ook jij je hier zult vermaken! En we wensen je hoge prijzen toe als je de Pacific Attack online slot machine bezoekt. Veel plezier en succes!

You may also like...