Millions

De Millions videoslot is een videoslot van Fruitkings die zeer populair is. Zo vliegen de wincombinaties je om de oren, want zo kun je op een inzet van 16 haast niet verliezen met alle winstmogelijkheden die dit videoslot biedt.

Zo kun je eindelijk je dromen achterna en een miljonair worden op de Millions gokkast. Het spelen op dit videoslot kan dan ook echt een feest zijn. Vooral het spelen op het bovenspel van het videoslot kan erg leuk zijn. Het bevat namelijk 4 rollen en door de kriskras winstmogelijkheden maakt dit het videoslot alleen maar leuker natuurlijk. Dit videoslot kan tot maximaal 1500 punten in het bovenspel, dus je hebt wel even te gaan.

Millions van Fruikings
In het onderspel kun je op de Fruitkings Millions gokkast gewoon op inzet 1 spelen en heb je een leuk verdubbelingsspel en een mystery bonus! De Millions gokkast heeft een unieke speelervaring voor je. Door de vele verschillende spel ingrediënten ben je verzekerd van een leuke avond. Het winrad zorgt ervoor dat extra prijzen makkelijk te winnen zijn. Dan hebben we ook nog het kris kras spel! Verhoog de inzet en je word rijkelijk beloond!

Het videoslot heeft meer dan genoeg ingrediënten voor een spannend gokspelletje. Het winrad heeft vele extra prijzen voor je in petto en ook het kris kras spel is niet mis. Speel met genoeg inzet op deze fruitmachine topper en je mag zelfs een rol over slaan voor het krijgen van een juiste combinatie op de gokkast rollen.

Het is één van de weinige gokkasten met in het bovenspel een mogelijkheid om alles criss cross te spelen, dit resulteert in een hoog aantal wincombinaties in het bovenspel en maakt dit dus een heel leuk speel element. Het vertrouwde winrad maakt alles compleet in deze gokkast, je kunt met dit gamble spel in korte tijd veel punten winnen.

De spelregels van het videoslot
De Millions heeft een basisspel met 3 rollen en een topspel met 4 rollen. Het basisspel speel je op 1 winlijn en kunt daarbij symbolen sparen voor extra credits. Als je een munten symbool op de winlijn krijgt dan wordt deze toegevoegd aan de daarbij behorende kolom.

Een volle verticale kolom geeft je een mysterie prijs van 4 tot 200 credits. Een horizontale heeft voorrang op de verticale kolom en daarmee win je 2 credits die je minimaal 1 keer moet gokken. Met de gewonnen credits uit het basisspel kun je het topspel spelen.

Bij het topspel kun je inzetten met 4, 8 of 16 credits. Met inzet 4 speel je kriskras op de eerste drie rollen, met inzet 8 speel je ook op de laatste drie rollen. Met een inzet van 16 maak je kans om winlijnen te krijgen waarbij een rol wordt overgeslagen.

You may also like...